<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=110832&amp;fmt=gif">

Webinar med Max Furberg om den perfekta onboardingen.

Att påbörja en digital transformation – ett praktiskt exempel

Digital transformation handlar bland annat om att dra nytta av de möjligheter som finns för att stötta och förenkla för människor i organisationer. Allt ifrån att förtydliga, förenkla och kvalitetssäkra till att automatisera och ge beslutsstöd. Under webinaret kommer du att få se hur man på ett enkelt sätt kan dra nytta av ett stödsystem för att skapa en digital transformation som gör skillnad för organisationen såväl som för HR avdelningen och medarbetaren. I webinaret exemplifierar vi genom att visa en onboarding enligt best practice.

MaxFurberg
Max Furberg, Business Consultant HRM. Max har en bakgrund inom systemvetenskap och statistik och arbetar nu med HR-lösningen inom Dynamics 365 på Innofactor. Han hjälper dig som arbetar med HR att tänka mer strategiskt för att nå full potential i ditt arbete. Max har alltid verksamhet och användare i fokus – system skall ses som möjliggörare för att låta organisationer och företag komma längre med samma insats.
Innofactor