<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=110832&amp;fmt=gif">

Digital transformation - eller hur du måste tänka i framtidens affärer (Webbinarium) se i efterhand genom att fylla i formulär!

Gå till formuläret

Många av våra kunder genomgår en stor digital transformation på grund av att till exempel CRM-, och säljsystem närmar sig end-of-life och de ställs inför faktum att det måste till ett systembyte. De står nu inför en omfattande digital transformation där de inte bara byter ett system, utan flera stycken samtidigt. Systemen ska samverka med varandra och överföra data sömlöst för att arbeta effektivare och få total transparens. Det är bland annat insikter kring interna och externa processer, säljprocesser, kundnöjdhet och support - och det allra viktigaste - hur personalen mår. Men varför behöver vi prata digital transformation och vad innebär det?
Det kommer jag berätta om idag.

Föreläsare: Carl Aspernäs

Carl arbetar som Projektledare, Förvaltningsledare och Verksamhetskonsult inom CRM. Med en gedigen bakgrund från många projekt i stora och mindre organisationer, finns det ingen bättre guide inom digital transformation. 

 
Carl Aspernäs
Innofactor AB

Titta genom att fylla i formuläret