<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1525762147722832&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Tormod Nymoen

4 nye konsulenter til Innofactor

Innofactor sin oppgave er å hjelpe våre kunder med å digitalisere sin virksomhet, fremme en samarbeidsmessig arbeidsform og utvikle forretningsprosesser ved å benytte data-drevet beslutningstaking og sikre skytjenester.

Våre ansatte er vår fremste styrke, og vi gleder oss over å bli kjent med 4 nye konsulenter som ble ansatt i vårt Oslo- og Bergenteam nå i sommer.

Vi har slått av en godprat med Jens, Andreas, Kristine og Stephen.

 Jens, vi er glad for at vi fikk napp i deg. Hva trigget deg mest?

«Jeg liker veldig godt at Innofactor er et konsulenthus spesialisert på Microsoft. Her finner jeg kollegaer med høy kompetanse og et sted for kunnskapsutvikling sammen med flinke folk».

 Hvilken kompetanse vil du ta med deg ut til kundene?

«Jeg tenker at min 9 års konsulenterfaring med Microsoft 365 innen Exchange, AzureAD og sikkerhet passer godt til Innofactor sin målgruppe. Siden pandemien slo ut, har jeg også satt opp mye Teams. I tillegg har jeg jobbet med incident response i forbindelse med hacking-saker».

 

Kristine, jeg gir det et forsøk - du har jobbet med Azure AD, Conditional Access, Identity protection og de forskjellige produktene i Microsoft 365 som SharePoint, Teams og Power Automate.

I tillegg har du erfaring med sikkerhetsproduktene som Microsoft 365 Security Center, Compliance center og Cloud App Security.

Det er litt av en teknisk kompetanse du representerer?

«Ja jeg vil passe godt inn i et ledende Microsoft cloud-miljø som Innofactor representerer".

"Men du glemte faktisk min erfaring med å automatisere prosesser med Planner, SharePoint, Teams og Power Automate».

Takk for påminnelsen Kristine!

 

Stephen, our bright Englishman in the Bergen-office. Tell us about your professional background?

«I have worked in the oil & gas sector since graduation, my journey started with UNIX then Linux, and then to LAN and WAN networking, and then to firewalls and security, and most recently working with information security from both a technical and regulatory compliance viewpoint".

"This led me in recent years to focus increasingly on IAM as an important control plane for information security».

 I’m sure our customers nationwide will leverage from your competence?

«Yes, I’m looking forward to team up with talented colleagues, and solve customer problems".

"I will have the opportunities to work with information security and specifically identity and access management. New customers means new challenges and opportunities to learn and develop my skills and knowledge».

 

Andreas, du er en av våre unge fremadstormende talenter. Hadde du hørt om Innofactor før du søkte deg til oss?

«Det er kjent i bransjen at Innofactor besitter tung kompetanse med ekstremt dyktige medarbeidere. Jeg er 26 år, har vært i bransjen i 8 år og gleder meg til å jobbe med medarbeidere som brenner for faget, og som virkelig ønsker å utrette er forskjell".

"En gyllen mulighet for meg å få nye utfordringer».

Du har en visjon?

«Ja, jeg brenner for å levere komplekse løsninger på en forenklet måte. Det vil gjøre en forskjell for våre kunder».

Hva slags kompetanse har du opparbeidet deg?

«Jeg har tidligere arbeidet med et bredt spekter av teknologier og produkter, i de siste par årene primært fokusert på Microsoft Intune og Microsoft Defender for Endpoint. Endepunktstyring og sikkerhet er mine interessefelt, men med erfaring fra IT-drift hos mellomstore bedrifter har jeg en helhetlig forståelse av faget».

 

Jens & Kristine, hva gleder dere mest til i jobben?
Jens:

«I første omgang å bli kjent med nye kollegaer. Å jobbe i og bidra til et godt arbeidsmiljø er viktig for meg. Deretter å få lov til å hjelpe våre kunder å få mer ut av løsningene de betaler for. Microsoft 365-pakken er så stor og innholdsrik at det er umulig å se alle mulighetene ved en nyinnkjøpte lisens».

 Kristine kunne ikke vært mer enig – «Det er en glede å jobbe i et fantastisk firma som Innofactor der jeg får samarbeide med flinke kollegaer ute hos kunder»

 

 Lykke til alle fire og hjertelig velkommen til oss!